Commercial
Last Chance Cider House

Located in the heart of the Downtown Billings, The Last Chance Cider Pub & Mill sought to create a warm and curated environment that would inspire gathering and celebrate community. The design honors the architecture of the vintage warehouse. Brick walls were stripped of paint and trusses remained exposed. Hoffmann designed a custom fireplace to encourage gathering and warmth. The green handmade tiles harken stoves from orchard farmhouses in Germany; the inspiration for the cider itself. The design embodies tradition and modernity in a single vision: factory style lighting, concrete floors, reclaimed wood pairs with midcentury furnishings and a contemporary aesthetic.

Last Chance Cider House Last Chance Cider House Last Chance Cider House Last Chance Cider House Last Chance Cider House